contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocana Mexicana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta si pozele apartin prietenei si colaboratoarei mele ONESTA. Multumesc Diana!


Absolut delicioasa ! Este fff picanta si necesita rapiditate si vase nonaderente ptr a nu avea surprize . Ptr cine doreste sa experimenteze , v-as sfatui ca mai intai sa va pregatiti toate , toate ingredientele , ca nu-i timp de-o cafea , tigara ... nici vorba , altfel veti pierde preparatul 


Ingrediente:
1 kg carne tocata amestec
5 cartofi
3 cepe medii
- 1 ct rosii cubulete
- 50 g stafide
- 1 lgt oregano
- 1 lgt chimen
- 50 ml ulei
- 3 catei de usturoi
sare si piper
- 3 ardei iuti




Preparare:
Cartofii se curata , se taie cubulete mici si se fierb timp de 15 minute . Carnea se caleste vreme de cateva minute pana se albeste . Separat ceapa se toaca f marunt si se caleste putin in cateva lg de ulei . Cand carnea si-a schimbat culoare , i se alatura ceapa , se lasa cateva minute sa-si imprumute gusturile , se sareaza si pipereaza si se adauga si ardeii iuti taiat rondelute (eu am inlocuit cu sosul pishcacios facut de mine) si usturoiul pisat . Rosiile cubulete se zdrobesc bine , se adauga si ele , impreuna cu stafidele hidratate din timp in apa rece , timp de 30 de minute , acestora urmandu-le cartofii fierti si scursi . Se adauga chimenul si oregano si totul se lasa la foc mic , timp de 15 minute . Uuuuuuuu , ce ritm alert ... am obosit si sa povestesc ce-am facut .
Pofta buna!