Tocana De Vara
Sursa Tocana de vara
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
-5 cepe
-2 morcovi
-5 vinete
-2 dovlecei
-4-5 rosii
-5-6 ciuperci
-1 ardei rosu
-1 ardei galben
-500 g carne de pui/porc
-bulion
-sare,piper,patrunjel
MOD DE PREPAREARE:
Carnea se inabuse in ulei.Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa tocata marunt care se inabuse,apoi ciupercile proaspete,ardeii taiati fasii,rosiile decojite taiate cubulete,morcovii cubulete si putin bulion.In vasul in care s-a inabusit carnea se inabuse vinetele si dovlecelul taiate mai mari.Peste ceapa,ciuperci,ardei se adauga vinetele,dovlecelul,carnea si 1 cana de apa cu bulion si se lasa pe foc aprox 30 min la foc mic,se sareaza,se pipereaza si se asezoneaza cu patrunjel.