Tocana De Pui Cu Morcovi
Sursa Tocana de pui cu morcovi
articol scris de thegreenfoot.blogspo blog thegreenfoot.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tocana aceasta e o mancare pentru tine si pentru cei foarte apropiati tie. Doar ei o sa treaca cu vederea aspectul ... sa zicem, nu foarte apetisant si vor savura combinatia pui-morcovi-lapte de cocos.
Mancare facuta in graba, la ochi - de aceea nu pot sa va dau cantitatile exacte. Dar sa tot fi fost vreo 200g carne si de doua ori mai mult morcov.
Spor la gatit!
Ingrediente:
- piept de pui
- morcovi
- 250 ml lapte de cocos (pentru gatit)
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura sos de soia
- ulei
- sare, piper
Deci: Pieptul de pui se taie bucatele, morcovii rondele, usturoiul se toaca marunt.
Puiul si ceapa se prajesc in putin ulei, se adauga apoi usturoiul, laptele de cocos, sosul de soia si o jumatate pahar apa. Se fierbe la foc mic vreo 20 minute, apoi se potriveste de sare si piper.
Se mananca fierbinte.
Pofta buna!