Tocana De Cartofi Cu Mazare Si Carnati De Casa
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O mancarica rapida, buna si gustoasa!
O ceapa alba, taiata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei de masline.
Peste ceapa se adauga cateva bucatele de carnati de casa afumati, se mai invarteste de doua ori, se adauga un ardei gras taiat si 2 rosii, o cana de apa, sare, piper, chili si foi de dafin. Dupa ce a clocotit, am pus mazarea congelata si am lasat sa fiarba inca o data. Intre timp, am curatat cativa cartofi rosii, i-am taiat cubulete si i-am pus in oala. A mai fiert totul inca 20 de minute.
Daca tineti post, scoateti afara carnatii si mancarea de post este gata si delicioasa.
Incercati-o, este delicioasa !