Toasturi Cu Branza
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Eu una ador branza topita. Nu branza topita din comert, cu gust de plastic, ci branza de calitate topita la diverse temperaturi. Calda si moale, sa o vad cum se intinde. Si daca e sa fie topita, apoi atunci sa fie cat mai multa. Din pacate putine retete imi permit o asemenea debandada calorica si de aceea am incercat aceste toasturi cu branza din belsug si putin ou, numai putin, cat sa le faca si mai pufoase si aromate!
Ingrediente
2 felii de paine
un pic de unt
branza Caciotta de la Lactitalia
2 oua
sare, piper
Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie.
Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper.
Amestecati branza cu ouale.
Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului.
Lasati la cuptor pentru 10-15 minute si serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii.