Toad In The Hole
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Intai sa va spun ca ce am facut eu a fost mini-toad in the hole si am plusat si cu sos bun ramas de ieri, ba mai mult, nu am avut carnati de porc.
Mai facusem de mult, tare de mult. Reteta asta e una din cele mai simple din lume, mai ales daca nu le faceti mini (da nici asa nu imi e rusine). Sunt efectiv carnati de porc in aluat de clatite. Iaca o poza de pe net.
sursa: rivercotage.net
Cat despre broastele noastre, intai si intai ca am facut aluatul (batter) cu bere, nu cu lapte, in rest, clasic, oua, faina, sare, piper. Nu am avut carnati de porc ci un polonez si, cum imi ramasesera libere trei locuri in trenul spre devorare, am pus si doua cubulete de cascaval in loc de carnat, sa vaz ce iese.
Daca va intereseaza balarii despre originea numelui, Wiki nu stie, daca stiti, impartasiti.
Cert e ca cheese in the hole, bun de tot, dar cald. De fapt si rece a mers, dar cald parca e mai bun.
Muscaciune, verso si “broastele” care au lasat ditamai gaura de jur imprejur, motiv pentru a dezvolta simplul potol englez.
Sincer, umplut cu sosul ala care a beneficiat de tratament indelungat sau cu un alt sos in golul lasat, e mai misto decat varianta simpla. Si, cum spuneam, e mancare de puturosi daca faci in tava mare si de ciuguleala daca o arzi in asta de briose.
De final, va las sa va zica ea cu botul ei: