Tiramisu Cu Zmeura (la Pahar)

articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Toată atenţia spre Haplea!
S-a apucat de profeţit:
Chiar dacă nu eşti amator de dulce
Va fi desertul tău cel mai iubit.
Ingredients
- 100 gr piscoturi
- 200 gr mascarpone
- 4 linguri zahar pudra
- 2 linguri smnatana grasa
- 200 ml compot de zmeura
- 200 gr zmeura

Directions
- Mixam mascarponele cu zaharul pudra, apoi adaugam smantana, mixam si am obtinut crema
- Punem jumatate din cantitatea de zmeura si amestecam in crema
- Trecem fiecare piscot
prin zeama de compot de zmeura
- Asezam in fiecare cupa un strat de piscoturi, un strat de crema
apoi piscoturi si apoi crema. Adaugam zmeura deasupra
- Pofta buna!