Tiramisu Cu Fructe De Padure
articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest tort l-am preparat pe fuga pentru noaptea de Anul Nou. Nu prea am avut timp pentru ceva mai sofisticat, desi evenimentul era unul mai special, asa ca am preparat acest tort deosebit de simpul dar si foarte delicios.
Ingrediente:
- 16 piscoturi
- 200 g crema Mascarpone
- 200 ml frisca lichida
- 300 g fructe de padure
- 2 linguri zahar pudra
- 2 linguri coaja rasa de lamaie si portocala glasata
- sucul de la o portocala
- sucul de la fructele de padure scurse
Mai intai am batut frisca spuma cu zaharul pudra. Am adaugat crema mascarpone, coaja rasa de lamaie si portocala, am omogenizat bine si astfel am realizat crema tortului.
Jumatate din piscoturi le-am inmuiat foarte putin in zeama de la fructe amestecata cu cea de portocala, apoi le-am asezat unele langa altele in vasul in care se va realiza tortul.