contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tinctura De Leurda

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este modul cel mai indicat de a beneficia de proprietatile plantei pe parcursul intregului an.
Depurativ, antihelmintic, antisclerotic, antihipertensiv, antidepresiv, antiturbeculos, antireumatic, antidiareic, cicatrizant, antiseptic.

Se ia cate 10-15 picaturi ( aprox. 1 lingurita ), de 4 ori / zi in 1/2 pahar apa, in cure de minimum 3 saptamani.
Timp te pregatire: 2 saptamani
Ingrediente:
Leurda proaspata
Palinca (alcool) de cereale sau fructe 45-50grade
Mod de preparare:
Frunzele spalate si scurse, se introduc in borcane pana la gat insa fara a se indesa, peste care se toarna palinca, pana se umple borcanul. Borcanele se tin langa o sursa de caldura 2 saptamani, (eu le-am tinut afara pe pervazul geamu-lui) timp in care se agita zilnic, apoi se strecoara si se pastreaza in sticle mici de culoare inchisa.
Indicatii terapeutice: Curatirea sangelui, boli cronice de piele, arterioscleroza, balonari si colici, vertij, ameteala, hipertensiune arteriala, tuberculoza pulmonara, hidropizie, viermi intestinali, neliniste, depresie, rani greu vindecabile, malarie, boli cardiovasculare, eczeme, reumatism.
Ps: daca va intereseaza sa achizionati acest produs, ma pute-ti contactat pentru mai multe informatii... aici:   [email protected]
Sa va fie de sanatate !