Tilapia Cu Pesto De Busuioc
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE :
-4 fileuri de peste mai mici
-2 Lg de sos pesto genovez
-2 catei de usturoi zdrobiti
-2 Lg ulei de masline,extravergine
-rozmarin verde
-sare,piper
MOD DE PREPARARE :
-fileurile de peste se sareaza se pipereaza
-pesto se amesteca cu usturoiul zdobit, uleiul de masline
-se ung bine fileurile de peste cu amestecul de pesto,apoi se pun intr-un vas termorezistent,uns cu putin ulei,Adaugati o jumatate de cana de supa de pui sau apa si acoperiti totul cu folie de aluminiu
-dati la cuptorul incins la 180* pentru aprox 15 minute.Dupa 10 minute scoateti folia de aluminiu.
-serviti cu rozmarin verde tocat fin si garnitura dorita,legume sau salata.Noi l-am mancat cu risotto.