contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tilapia Cu Pesto De Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Alta premiera la mine in bucatarie:  pestele tilapia.Este un peste de apa dulce ,ce traieste prin apele Africii si ale Asiei.Carnea lui se aseamana cu crapul.L-am gatit simplu,la cuptor si ne-a placut.
INGREDIENTE :
-4 fileuri de peste mai mici
-2 Lg de sos pesto genovez
-2 catei de usturoi zdrobiti
-2 Lg ulei de masline,extravergine
-rozmarin verde
-sare,piper
MOD DE PREPARARE :
-fileurile de peste se sareaza se pipereaza
-pesto se amesteca cu usturoiul zdobit, uleiul de masline
-se ung bine fileurile de peste cu amestecul de pesto,apoi se pun intr-un vas termorezistent,uns cu putin ulei,Adaugati o jumatate de cana de supa de pui sau apa si acoperiti totul  cu folie de aluminiu
-dati la cuptorul incins la 180* pentru aprox 15 minute.Dupa 10 minute scoateti folia de aluminiu.
-serviti cu rozmarin verde tocat fin si garnitura dorita,legume sau salata.Noi l-am mancat cu risotto.