contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tigaie Picanta De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Haplea-şi mai permite, uneori,
Câte-o destrăbălare culinară
De la aşa ceva nu o să mori
Decât de poftă. E extraordinară!

Ingrediente

  • 500 gr pulpa de porc
  • 2 carnati afumati (300 gr)
  • 300 gr bucati de carne dintr-un ciolan de porc
  • 2 cepe (una rosie, una galbena)
  • 2 ardei (unul galben, unul rosu)
  • 4 rosii decojite (tocate marunt)
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 chili tocat marunt
  • 200 ml vin rosu
  • sare, piper

   tigaie picanta de porc poza1

Plan de lucru

  1. Calim ceapa tocata julien tigaie picanta de porc poza2 apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete tigaie picanta de porc poza3
  2. Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul taiat julien, rosiile tocate marunt si ardeiul iute tigaie picanta de porc poza4
  3. Lasam pe foc cateva minute, apoi adaugam carnatii taiati rondeletigaie picanta de porc poza5
  4. punem si bucatile de carne de la ciolantigaie picanta de porc poza6
  5. Lasam pe foc circa 30 minute, apoi adaugam vinul si mai lasam pe foc pana scade tigaie picanta de porc poza8
  6. Putem servi cu ganitura de orez sau cartofi .
  7. Pofta bunatigaie picanta de porc poza9