Tigaie Picanta De Porc
Sursa TIGAIE PICANTA DE PORC
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Haplea-şi mai permite, uneori,
Câte-o destrăbălare culinară
De la aşa ceva nu o să mori
Decât de poftă. E extraordinară!
Ingrediente
- 500 gr pulpa de porc
- 2 carnati afumati (300 gr)
- 300 gr bucati de carne dintr-un ciolan de porc
- 2 cepe (una rosie, una galbena)
- 2 ardei (unul galben, unul rosu)
- 4 rosii decojite (tocate marunt)
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 chili tocat marunt
- 200 ml vin rosu
- sare, piper
Plan de lucru
- Calim ceapa tocata julien apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete
- Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul taiat julien, rosiile tocate marunt si ardeiul iute
- Lasam pe foc cateva minute, apoi adaugam carnatii taiati rondele
- punem si bucatile de carne de la ciolan
- Lasam pe foc circa 30 minute, apoi adaugam vinul si mai lasam pe foc pana scade
- Putem servi cu ganitura de orez sau cartofi .
- Pofta buna