Tian De Legume Si Ochelari
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Well, se pare ca sunt cam chioara si ca trebuie sa imi pun ochelari. Asta am aflat in vizita la oftalmolog. Offf! De asemenea am mai aflat si cat de neplacute sunt picarurile de atropina in ochi - inca nu vad bine (sau cat de bine vedeam inainte, in starea mea de miopie care necesita ochelari :p)
Dar, chiar si asa, cu jumatate de ochi, trebuie sa va povestesc de tianul de legume pe care l-am facut ieri - cel mai simplu lucru, si absolut delicios.
1 vanata, 1 dovlecel, 2 rosii - toate taiate in felii de 5-6mm, 1 ceapa rosie - taiata in feliute subtiri, si 2 catei de usturoi maruntiti. Daca va chinuie talentul (cum m-a chinut pe mine ieri) le puteti aranja artistic in cercuri concentrice; daca nu, doar asezati-le cum se nimereste in tava unsa cu ulei de masline - it's yumm either way :D
Mai picurati o lingura de ulei de masline peste, sare, piper si un pic de cimbru verde si dati la cuptor pentru 30-40 de minute.
Ta-daaa:
Cu niste branza de capra sfaramata deasupra este MI-NU-NAT!