The Chocolate Sisterhood Is Cooking Un Lunch Delicios
articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O sambata frumoasa… Cu noaptea-n cap, adica pe la 10, incepem sa ne adunam. De ce atat de devreme? Bebe mic trebuie sa faca baita, Deli pleaca seara la Tel Aviv, profitam de soarele (cu dinti) de afara. Lunch delicios ♥ O intalnire de grad 3, cu iz de Provence, aroma de levantica si dor de mare & soare . Toate ingredientele ajung in bucatarie, legume proaspete si frumoase, bagheta crocanta, calda de la Paul, Champagne rose la rece… O singura problema: doream sa-mi intampin prietenele cu o cafea si deliciosi cookies cu levantica, dar a trebuit sa renunt in ultima clipa. Nu de alta, dar vineri seara am avut un control oftalmologic si am fost o norocoasa… Un examen complet, inclusiv faimosul fund de ochi, care m-a lasat in the dark Vedeam lucrurile din jur, dar nici vorba sa vad reteta sau gramajul afisat pe cantar. Pentru ca apucasem sa pun mierea si levantica la infuzat, a trebuit sa duc macar “proiectul” lavander ice cream pana la capat. In bucataria mea, vineri seara, treaba a stat cam asa: baiatul meu mai mare mi-a citit reteta lui Lebovitz, eu am pus ingredientele in cantar, pustiul meu a citit gramajul si tehnologia, eu am respectat cuminte indicatiile si am reusit O super echipa! Crema la frigider pana a doua zi. The big day ♥ In ce priveste cafeaua, am servit-o cu brownies cu cirese…
Hip hip ura pentru Claudia, Ana, Anca si Alexandra ♥ One more time pentru Alexandra, trezita dis de dimineata pentru a ajunge la Bucuresti in timp Pe scurt, veselie, chicoteli, fotografii, povestiri din Thailanda de la proaspat intoarsa in tara Anca (I love your pictures from Thailand!!!), ce gatim cand ne vedem la Ana, cand facem un gratar pe Valea Oltului, discutii despre Steaua cu baiatul meu si infocatele fane Claudia si Alexandra, pe fundal Carla Bruni “Quelqu’un m’a dit” si Pink Martini “Sympathique”, in pahare Champagne Rose sau vin alb… Si ce arome!!! Am pregatit o multime de bunatati, dar cel mai greu a fost sa-l tinem pe sotul meu departe de minunile gata pregatite…
PS: Fetelor, ce ne facem ca baiatul meu s-a indragostit de voi, de toate Sunt atat de geloasa
Panier de crudites cu anchoiade (crema de ansoa) si tapenade (crema de masline negre)
Hip hip ura pentru Claudia, Ana, Anca si Alexandra ♥ One more time pentru Alexandra, trezita dis de dimineata pentru a ajunge la Bucuresti in timp Pe scurt, veselie, chicoteli, fotografii, povestiri din Thailanda de la proaspat intoarsa in tara Anca (I love your pictures from Thailand!!!), ce gatim cand ne vedem la Ana, cand facem un gratar pe Valea Oltului, discutii despre Steaua cu baiatul meu si infocatele fane Claudia si Alexandra, pe fundal Carla Bruni “Quelqu’un m’a dit” si Pink Martini “Sympathique”, in pahare Champagne Rose sau vin alb… Si ce arome!!! Am pregatit o multime de bunatati, dar cel mai greu a fost sa-l tinem pe sotul meu departe de minunile gata pregatite…
PS: Fetelor, ce ne facem ca baiatul meu s-a indragostit de voi, de toate Sunt atat de geloasa
The chocolate sisterhood cooking… In the act
Cand au aparut jumatatile noastre la deliciosul lunch, bunatatile erau gata… Girls, you rock! Retetele in curand Enjoy!Tarta cu sardine
Panier de crudites cu anchoiade (crema de ansoa) si tapenade (crema de masline negre)
Calamari prajiti serviti cu aioli
Ratatouille
Dorada cu plante aromatice si lamaie, pe pat de fenicul, rosii & apio, cu sos de vin alb
Tarta cu migdale si seminte de pin
Tarta cu ciocolata neagra si fulgi de cocos
Champagne anyone? ♥ The chocolate sisterhood ♥ delicioasa.comRelated posts:
- Lovely, creamy chocolate cake
- Perfect chocolate ricotta muffins
- Flourless chocolate cake – “the mother of all chocolate cakes”
- Lovely chocolate frosting cupcakes