Terina De Branza Cu Legume
articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-1/2 ardei gras rosu
-1/2 ardei gras galben
-1/2 morcov fiert
-1 plic gelatina
-400 g crema de branza
-300 g branza de vaca(mai tare)
-50 g seminte de dovleac decojite
-sare , piper alb
-300 g branza de vaca (mai moale)
Mod de preparare:
Se curata ardeiul gras se taie cuburi .Se dizolva gelatina se inglobeaza in crema de branza .Se aduaga ardei gras ,morcovul ,seminte de dovleac ,sare, piper ,verdeata si branza tare .Branza de vaca mai moale se taie felii.Se tapeteza cu folie transparenta o forma de chec .Fundul se acopera cu branza moale, se aseaza 1/3 din crema apoi branza si din nou crema .Se da la rece 2 ore.
-1/2 ardei gras rosu
-1/2 ardei gras galben
-1/2 morcov fiert
-1 plic gelatina
-400 g crema de branza
-300 g branza de vaca(mai tare)
-50 g seminte de dovleac decojite
-sare , piper alb
-300 g branza de vaca (mai moale)
Mod de preparare:
Se curata ardeiul gras se taie cuburi .Se dizolva gelatina se inglobeaza in crema de branza .Se aduaga ardei gras ,morcovul ,seminte de dovleac ,sare, piper ,verdeata si branza tare .Branza de vaca mai moale se taie felii.Se tapeteza cu folie transparenta o forma de chec .Fundul se acopera cu branza moale, se aseaza 1/3 din crema apoi branza si din nou crema .Se da la rece 2 ore.