contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tartino Wrap

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In aceasta toamna Hochland a lansat un nou produs de branza tartinabila Tartino, realizat din ingrediente naturale.Acest produs este disponibil in 3 sortimente cu adevarat delicioase : Natur,Rosii si Spanac. Toate au ambalaje inovatoare,tuburi frumos colorate cu forme integrate,ca niste duiuri : steluta, trifoi si spaghetti.
Vreau sa multumesc din tot sufletul lui Buzzstore care mi-au trimis spre testare aceste minunate produse.
Cu tartino spanac am realizat acest minunat preparat Tartino Wrap care se preteaza extraordinar de bine oricarei petreceri.Se face usor,iar branza fina uneste toate ingredientele intr-un gust deosebit.
Tartino cu rosii este savuros intins pe paine cu cereale,o explozie de gusturi, iar cu Tartino natur,nu doar ca voi pregati tartine delicioase,dar il voi folosi si in preparate bogate in gusturi.Voi reface aceste tartine cu ciuperci si crema de branza ! 
Ingrediente pentru Tartino Wrap :
1 tub cu delicioasa Tartino cu spanac
tortilla wrap
sunca presata feliata subtire
branza camembert
salata verde
decor :
ardei rosu si fulgi de ardei
Peste tortilla se intinde branza Hochland Tartino cu spanac,iar peste aceasta se asaza feliile de sunca presata si felii subtiri de camembert. Rulam tortilla umpluta si dam la rece pentru o ora, apoi taiem Tartino Wrap in bucati groase.
Le ornam cu Hochland tartino cu spanac pentru un aspect inedit !Acum este gata de mancat !

Delicios !

Pofta buna !