Tartine Cu Macrou Afumat Si Sfecla
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Gustul macroului afumat se echilibreaza atat de bine cu castravetele racoritor,dar si cu sfecla rosie putin dulce.
Ingrediente:
2 bucati macrou afumat
2 castraveti taiati cubulete
2 sfecle rosii,fierte,decojite si feliate
mustar de Dijon
1 lingurita zahar fin
marar
un strop de otet
felii de paine neagra,prajita
optional - capere si masline
Mod de preparare:
Se scoate pielea de pe macrou si se arunca.
Pestele se rupe fasii.
Intr-un bol mic,se amesteca bucatile de castravete cu o lingurita zahar,otet,marar tocat,capere,sare si piper.
Painea prajita se unge cu mustar de Dijon peste care se aseaza fasii de peste,felie de sfecla si salata de castravete.
Puteti servi cu masline.
Deliciu!:)
Pofta buna!