Tartine Cu Ciuperci Si Crema De Branza
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Perfecta pentru un pranz rapid,gata in doar 30 minute!
Ingrediente:
500 g ciuperci proaspete
250 g crema de branza cu verdeturi
4-5 catei de usturoi pisati
un sfert de ardei iute tocat(optional)
2 baghete mici,taiate pe jumatate pe lungime
2 linguri de ulei vegetal
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,apoi se rastoarna ciupercile taiate in sferturi ,usturoiul,ardeiul iute si se calesc 5 minute.Se acopera tigaia cu capac si se lasa sa se inabuse in suc propriu inca 8-10 minute.
Adaugam crema de branza,amestecam bine sa se acopere ciupercile cu crema,asezonam si mai lasam pe foc mic 3 minute.
Se prajesc usor baghetele ,se pune pe fiecare bucata amestec fierbinte de ciuperci si se rasneste un pic de piper negru.
Sunt atat de bune,nu te poti opri din mancat !
Pofta buna!