Tarta Superfragilistica Cu Capsuni
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Se amesteca cu mixerul pana se dizolva zaharul.
Intr-o forma cu peretii detasabili pe care o ungem cu margarina si o presaram cu faina punem compozitia si o bagam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.
Lasam blatul sa se raceasca.
Se face sarlota de la Dr. Oetker pe foc asa cum scrie pe plic. Sarlota o punem peste blat asa fierbinte. Nivelam suprafata. Dupa ce sa racit punem capsunile taiate pe jumatate. Facem gelatina si o punem fierbinte peste capsuni. O punem incepand din mijloc si ea se intinde catre margini singura. O lasam sa se raceasca bine, apoi o bagam la frigider. Cand sa racit indepartam peretii vasului. Transferam tarta pe un paltou.