Tarta De Ricotta
Sursa Tarta de ricotta
articol scris de ella-retete blog 1 ella-retete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Se pune foaia de tort intr-o tava cu pereti detasabili. Se prepara frisca amestecand smantana cu o lingura de zahar si se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare. Se amesteca ricotta cu zaharul si vanilia, se adauga galbenusurile batute si zeama de lamaie si se amesteca pana se obtine o crema fina. Gelatina se desface intr-o jumatate de pahar de apa fierbinte si se amesteca cu crema de ricota. Se incorporeaza frisca si albusurile, amestecand incet cu o lingura de lemn. Se toarna peste tort si se niveleaza. Se pune la frigider pana se intareste (cca 2 ore). Se scoate si se acopera cu un strat de dulceata si se orneaza cu felii de lamaie.
Reteta recomandata de ella-retete.blogspot.com