contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta De Ou Si Parmezan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

6 oua
200g parmezan ras
2-3 linguri pesmet
sare, piper

1 lingura ulei de masline
Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile spuma tare.
Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea si piperul(sare foarte putina sau chiar deloc, pentru ca parmezanul e destul de sarat). Turnam albusurile batute spuma tare peste amestecul de pesmet si parmezan. Cu o spatula, amestecam totul usor.
Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin ulei de masline (sau putem folosi spray non-stick).
Turnam amestecul rezultat in tava si nivelam. Cu o lingura, facem gropite pe suprafata tartei, in care asezam galbenusurile, unul cate unul. Mai radem putin parmezan pe deasupra si dam tarta la cuptorul preincalzit la 360F, pana cand e rumenita frumos.Blogger Templates

Articol recomandat de marcela-home.blogspot.com