Tarta Cu Piersici Si Frangipane
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Cu aluatul si crema de migdale,ramase de la minitartele cu crema de migdale,am facut tarta asta cu piersici.Un dulce rapid (mai ales daca ai in congelator aluatul,cum l-am avut eu si crema in frigider) si bun.
Reteta pentru blatul de tarta si crema frangipane (de migdale) o gasiti aici ,cu mentiunea ca veti folosi doar jumatate din cantitatile mentionate acolo. In plus avem un plic de budinca de vanilie (eu am folosit creme ole de la dr oetker)
MOD DE PREPARARE :
-blatul il asezam intr-o forma de tarta,unsa in prealabil cu unt,turnam crema de migdale si dam la cuptorul preincalzit la 180*C ,pana blatul se aureste frumos,apoi scoatem si lasam la racit.
-intretimp pregatim budinca de vanilie conform indicatiilor de pe plic si taiem piersicile feliute.
-turnam budinca peste frangipane,asezam piersicile si le acoperim cu gelatina.
Feliuta voastra ! Pofta buna!