Tarta Cu Mere Si Macadamia
![Delicioasa](/images/avatars/664deli629.jpg)
articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
O tarta foarte simplu de pregatit si super gustoasa. Una dintre bunatatile pregatite in week end-ul all girls Mama mia
![:)](http://www.delicioasa.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif)
![:)](http://www.delicioasa.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif)
150 g unt
200 g macadamia, pastrata in apa peste noapte
180 g zahar brun
2 lg zahar brun pentru presarat peste mere
3 oua
1 aluat de tarta (reteta aici)
3-4 mere, taiate felii subtiri, cat mai egale
putina scortisoara + zahar pudra
Incingem cuptorul la 200 grade C. Coacem intai aluatul (trebuie sa fie foarte rece, tava scoasa din frigider), aprox 10-12 minute.
Amestecam intr-un blender macadamia, pana obtinem un piure. Amestecam cu mixerul piure-ul de macadamia, untul, zaharul brun si ouale, pana obtinem o crema densa. Punem crema in tava pentru tarta, peste aluat.
Asezam deasupra rondelele de mere.
Presaram cu 2 lg de zahar brun.
Introducem tava in cuptorul incins si lasam la copt pana devine aurie, iar crema capata consistenta. Scoatem din cuptor, lasam tarta sa se raceasca putin, presaram cu zahar pudra si scortisoara.
Servim cu inghetata de vanilie. Delicioasa!delicioasa.com
Related posts:
- Crema de capsune & macadamia – desert delicios raw
- Galette aux pommes: tarta cu mere si frangipane
- Scones cu mere, calde, perfecte – mic dejun delicios sau 5 o’clock tea
- Mere coapte cu alune de padure