contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Marmelada

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Dificultate : redusa

Timp de preparare : 1 ora

Cantitate : 10 portii

Ingrediente

  • 1 plic Mix pentru 9 torturi
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 gr unt rece, taiat cubulete
  • 260 gr marmelada de portocale
  • 230 gr jeleu de citrice
  • 100 gr ciocolata alba, taiata cubulete

 

Preparare

  1. Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.
  2. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu faina si se intinde ¾ din acesta intr-o foaie de aprox. 5 mm grosime.Se aseaza foia in forma pregatita, formandu-se o bordura de 2 cm inaltime.Restul de aluat se intinde si se taie fasii.
  3. Pentru umplutura, se amesteca marmelada cu jeleul.Se presara aluatul din tava cu ciocolata apoi se toarna deasupra marmelada cu jeleu.Se acopera totul cu fasii de aluat.Se da tarta la copt 30-40 minute pana cand aluatul s-a rumenit si s-a umflat usor.







Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com