Tarta Cu Crema Caramel
Sursa Tarta cu crema caramel
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ptr biscuite avem nevoie de 1 ou,100 gr.zahar,100 gr.migdale macinate,zahar vanilat,150 gr.margarina si 300 gr.faina,se formeaza un aluat care se lasa la racit aprox.30 de min,apoi se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptor,se lasa la racit apoi se pune crema caramel si se orneaza cu frisca.
Ptr crema : se topesc 100 gr.zahar pana devine caramel,apoi se adauga 500 ml.lapte,se lasa la fiert pana se topeste zaharul caramel,apoi se desfac 4 linguri amidon alimentar in putin lapte,se toarna in laptele caramel si se fierbe pana se ingroasa,apoi se amesteca cu 100 gr.unt.
Deasupra se orneaza cu frisca si zahar caramelizat