Tarta Cu Ceapa,cascaval Si Afumatura...reteta De La Ela
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
40ml lapte,sare,20ml samantana,4oua,80g,faiana.
Aluat:500g faina,250g unt,20ml lapte,sare
Umplututa:50g unt,600g ceapa,400g cascaval(branza),100g afumatura
Aluatul;
Faina se pune intr-un castron cu untul,laptele,sarea se framanta se da forma rotunda si se pune in tava unsa cu ulei.Se lasa o 1 sa se odihneasca si din loc in loc de inteapa cu furculita.
Se taie ceapa nu f mare si se pune la calit...se da cascavalul pe razatoarea mare,se sparg cele 4 oua,smantana,laptele,faina,sarea se amesteca si se lasa deoparte .Ceapa calita s aseaza peste tarta
cand este calduta,se pune afumatura taiata in cubulete si deasupra se pune umplutura.Se lasa 35-40 de minute la cuptor.