Tarta Cu Capsuni Si Frisca
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal
din 3 oua, 3 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de pesmet am facut blatul tartei (albuselor batute bine spuma le-am adaugat galbenusele, am mai batut putin spuma...apoi cu lingura am amestecat faina si pesmetul)
...pe care l-am copt in tava (de tarta) unsa si tapetata cu pesmet :)...cca 15 min la 180*
am facut o budinca de capsuni conform indicatiilor de pe plic, careia i-am adaugat in timpul fierberii 100g unt
am lasat-o sa se stampere putin, apoi am pus-o peste blat
am asezat capsunile(din compot) peste budinca rece!!!...
am fiert zeama compotului cu o glazura transparenta conform indicatiilor de pe plic , apoi am turnat-o peste fructe cat sa le acopere.... am ornat cu frisca
Tarta astfel pregatita a fost facuta cadou :)