Tarta Cu Brinza Sarata
Sursa TARTA CU BRINZA SARATA
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In wekend este rindul meu sa gatesc asa ca m-am gindit sa fac o tarta cu brinza sarata (brinza Focsani , pentru cunoscatori ).
Aluatul de tarta este cel clasic : 300g faina, sare, 8o ml ulei si 100 ml de vin.Amestecate toate, se realizeaza aluatul de tarta, se pune in tava, se modeleaza si se coace 15 minute, cu foaia de hirtie si fasolea deasupra.
Dupa aceea, se scoate din cuptor. se lasa putin la racit
si se asaza umplutura(brinza Focsani amestecata bine, bine cu ou)
si se mai da la cuptor 30 de minute,pina ce se rumeneste.
Este buna, sarata si delicioasa!