contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Branza Si Fructe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cu jumatate din cantitatea de biscuiti maruntiti am procedat ca in reteta originala (bineinteles, injumatatind si cantitatea de unt specificata). Am presat biscuitii astfel incat sa obtin un blat, apoi am dat tava la congelator pana am pregatit celalalt blat.
Am topit 120 g de ciocolata amaruie la care am adaugat 3 linguri de apa, 2 lingurite de zahar si o bucatica de unt cam de marimea unei nuci. Am turnat ciocolata peste biscuitii ramasi, am omogenizat, apoi am intins amestecul rezultat peste celalalt blat de biscuiti.
Marul, taiat in felii subtiri, l-am calit in putin unt, o lingurita de zahar si un praf de scortisoara. Cand feliile de mar s-au inmuiat le-am luat de pe foc si le-am lasat sa se racoreasca un pic. Intre timp am pregatit crema de branza, pe care stiti deja cum sa o preparati deci nu am de ce sa insist in zona aceasta. Am ornat tarta cu feliile de piersica, caise si mar. Am turnat deasupra gelatina... si am asteptat cu totii (cu greu!) sa treaca cele 3 ore cat trebuia tarta sa stea la rece.

A fost un real succes, tarta a primit multe aplauze si ovatii!

Prints may be available for purchase through the shop.

Tarta cu branza si fructe 02
Reteta recomandata de thegreenfoot.blogspot.com