contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Branza De Capra Si Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am gasit branza de capra la vrac la un magazin de producator din piata M. Viteazul din Cluj (mai exact pe Cuza Voda)   si are un gust delicios la fel cu cel care mi-l amintesc la branza de capra din State-putin acrisor, fin si cremos.

Am hotarat sa fac o tarta (un fel de pizza) in care sa combin acesta branza cu rosii.

Avem nevoie:

[pentru 4 persoane]

  • 1 foaie de foietaj
  • 3 oua
  • 1/4 cana lapte
  • 150 g branza de capra
  • 3 linguri de branza parmeza
  • 1/4 cana de frunze busuioc taiate arunt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • 2 rosii feliate subtire

1. Incalziti cuptorul la 200 grade C.

2.Intr-o tava  asezati foaia de  foietaj. Ridicati marginile pentru a nu curge compozitia.

3. Intepati cu o furculita foietajul si dati la frigider 10 minute.

4. Apoi coaceti foietajul 5 minute in cuptor.

5. Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.

6. Intr-o tava incalziti ulei, adaugati usturoiul si ceapa verde si caliti 5 minute. Amestecati  cu ouale si branza.

7. Turnati compozitia in aluat. Adaugati rosii taiate felii pe deasupra.

8. Dati la cuptor 35 de minute, pana devine aurie. Lasati la racit si taiati in triunghiuri.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com