contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarhon In Otet

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

"Am pus-o" de 3 borcane cu tarhon in otet... nu de alta, dar am vrut sa ma asigur ca pot oricand sa imi fac ciorba de cartofi cu tarhon!



Ingrediente:

  • tarhon
  • otet din vin (tarie 9 grade)
  • sare

 

Tarhonul se spala bine, apoi frunzele se rup de pe tulpini si se indeasa in borcan. Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare. Se completeaza cu otet pana se umple borcanul (sau pana toate frunzele sunt acoperite cu otet). Se pastreaza la loc intunecat si racoros.

Si un pont: Nu aruncati tulpinile de tarhon! Cotoarele ramase se rup in bucati si se pun in pungi (pe portii) la congelator.
PS: Stiati ca tarhonul poate inlocui sarea?

Articol recomandat de thegreenfoot.blogspot.com