Tarhon In Otet
Sursa Tarhon in otet

articol scris de thegreenfoot.blogspo blog thegreenfoot.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
"Am pus-o" de 3 borcane cu tarhon in otet... nu de alta, dar am vrut sa ma asigur ca pot oricand sa imi fac ciorba de cartofi cu tarhon!
Ingrediente:
- tarhon
- otet din vin (tarie 9 grade)
- sare
Tarhonul se spala bine, apoi frunzele se rup de pe tulpini si se indeasa in borcan. Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare. Se completeaza cu otet pana se umple borcanul (sau pana toate frunzele sunt acoperite cu otet). Se pastreaza la loc intunecat si racoros.
Si un pont: Nu aruncati tulpinile de tarhon! Cotoarele ramase se rup in bucati si se pun in pungi (pe portii) la congelator.
PS: Stiati ca tarhonul poate inlocui sarea?