contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tapas Y Vinos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Evenimentele gastronomice de vineri, desfăşurate “La mansardă”, în strada Paris, la numărul 7A, unde se află elegantul sediu din Bucureşti al Cramelor Halewood, continuă, pe data de 17 martie, la orele 19:00, cu o seară spaniolă: “Tapas y Vinos”, sau, mai pe limba noastră, “Gustări şi vinuri”.


Dacă doriţi să aflaţi câteva amănunte despre deja celebrele tapas, puteţi accesa acest link. Meniul va include, alături de vinurile catalane Mas Rabell (alb, rose şi roşu), brandy-ul vechi de 10 ani Gran Riserva, de la casa Miguel Torres, următoarele preparate:
Patatas alioli (Cartofi cu sos de usturoi) Hojaldres de ciruela y bacon (Rulouri cu bacon şi prune) Gambas al ajillo (Creveţi cu usturoi şi orez) Mejillones a la vinegreta (Midii cu sos vinegretă) Calamares rellenos (Calmari umpluţi, cu sos picant de roşii)

Costul evenimentului (mâncare, vinuri şi servicii) este de 99 lei/persoană. Cum numărul de locuri este limitat, rezervările se fac achitând aceşti bani în avans; detalii despre modalitatea de a efectua plata şi despre numărul de locuri disponibile se pot obţine la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro. Urmăresc continuu această adresă de e-mail şi promit să vă răspund prompt.