Tajina Marocana Cu Fructe
articol scris de hai-sa-bucatarim.blo blog hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:700 g de carne de vită
4 linguri de ulei
2 ceape mari
2 gutui
1 felie dovleac
6 felii ananas
3 mere
2 linguri zahar pudra
sare, piper, 1 lingurita scortisoara pisata, 2,3 foi de dafin, curry
2 linguri otet balsamic
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucăţi potrivit de mari şi se pune să se prăjească împreună cu ceapa tăiată marunt. Se pune sare, piper, curry, frunzele de dafin, puţină apă şi se lasă cratita pe foc mic. Fructele curăţate se taie in cubuleţe de marimea unui degetar. Se amestecă cu zahăr pudră şi scorţişoară. Se stropesc cu oţet şi se adaugă mincării. Totul se amestecă bine, se toarnă apă cat să acopere mincarea şi se lasă să fiarbă la foc mic pana carnea este fiarta si pana ceapa impreuna cu fructele se transforma in sos.
Gustul dulce al mancarii este deosebit de gustos...sa aveti pofta!Author:FdX