contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tagliolini Con Frutti Di Mare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

E? V-am zbart.

Slide1

V-am zis ieri ca a venit mosul cu niste banuti, de cand fusesem data trecuta la Lidl si mai ales de cand m-a mancat sa iau si catalogul DeLuxe sa il las in locul acela in care se rasfoiesc chestii, numai la combinatia dintre aceste doua produse m-am gandit.

Slide2

Da, stiu, ce faceti voi e mai bun, facut in casa, blabla. Astea nu contin coloranti, conservanti, amelioratori, potentiatori, doar atata, fainuri + ardei iute + rosii = paste; midii + caracatite (caracatitzuci, baby octopus) + creveti + ulei de masline + busuioc = ce e in cutia aia.

Si reiterez, niciodata nu am sustinut ca detin blog culinar, ca azi noapte visam numai scandaluri cu oameni care imi cereau la miligram tot felul de retete, deja cred ca devin obsedate unele comentarii.

De gatit? Pai mai mult a luat sa fiarba apa cu sare pentru paste. Si fructele de mare si pastele sunt gata in paralel cam in trei minutele.

Pe urma, pac, pac.

Slide3

Am scapat un tagliolin din ala pe jos, bineinteles ca Dracula Retriever a aparut din umbra. E buna la facut curatenie in bucatarie, mananca tot ce pica pe jos, azi curata varza murata, sa nu i se aplece dupa pastele de ieri.

Slide4

Ce am mai pus in plus? Ulei de masline din ala bun, Five, plus cateva frunzulite jumulite din geam. Adevarul e ca de cand am vazut toata marea aia de produse, la astea mi-a ramas gandul, ce avea sa fie rau, paste, ardei iute, rosii, fructe de mare, busuioc, ulei de masline.

Mi-a fost teama de ardeiul ala iute, singurul interzis de medic, dar nu se simte absolut deloc in paste.

Slide5

Mai am jumatate de punga de fructe de mare si doua portii de paste din alea si, desi nu imi place sa ma repet, presimt ca o voi face. Azi gata, e ziua sarmalelor.

rororo