Tagliatelle De Ciocolata Flambate Cu Coniac
articol scris de barzuka1 blog epurasha2bb.blog.gustos.ro
Tagaliatele de ciocolata flambate cu coniac
Ingrediente:100 g tagliatelle de ciocolata, sirop de zmeura pt.topping, cirese de cocktail fara samburi, mure din dulceata, inghetata de vanilie si ciocolata, putin coniac.
Pt.bezea: 1 albus si zahar pudra.
Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata.In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de vanilie si ciocolata, o bezea inimioara(albusul batut spuma tare cu zaharu pudra , spritata pe o tava cu hartie de copt in forma de inimioare si lasata in cuptorul inclazit sa se usuce), si se picura cativa stropi de coniac ce se aprind cu un chibrit pentru efect.Apoi se sufla si se stinge.Se servesc la lumina lumanarilor si neaparat cu cineva drag!
Puteti aseza alaturi si scoici in care ati picurat putin acool parfumat pe care il flambati.