Tagliatelle De Casa
Sursa Tagliatelle de casa
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cam asa arata pastele mele facute in casa, cu oua adevarate, din alea cu galbenusul aproape portocaliu!
Am cintarit ouale si pentru un ou am pus o data si jumatate faina (ou = 60 g, faina = 90 g) si am facut un aluat splendid, de culoarea aurului , pe care l-am lasat sa se odihneasca 1 ora.
Pastele le-am facut prin masina de taitei, si le-am pus la uscat cuminti,aliniate, pe 2 bote acoperite cu fete de masa de bumbac.
Le las la uscat, bine, bine dupa care voi captusi o cutie de carton cu hirtie de copt si le voi pune in aceasta, acoperite cu capac, la rece, in camara.
Cum tentatia a fost foarte, foarte mare, am si facut o portie de paste cu ciuperci si sunca , dupa reteta obisnuita, au iesit divine !