Tagliatelle Cu Sos Pesto
Sursa Tagliatelle cu sos pesto
articol scris de bucatariamariei blog bucataria mariei
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Fierb pastele tagliatelle, al dente, în apă cu sare. Se scurg apoi de apă şi se adaugă uleiul de măsline, se amestecă. Se păstrează amestecul cald până înainte de servire când se adaugă sosul pesto şi se amestecă bine. Deasupra presăraţi puţină branza de capră sau parmezan şi frunze de busuioc proaspăt.
- 500 g paste tagliatelle,
- 200 ml sos pesto,
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
- brânză de capră
- parmezan.
- busuioc
Fierb pastele tagliatelle, al dente, în apă cu sare. Se scurg apoi de apă şi se adaugă uleiul de măsline, se amestecă. Se păstrează amestecul cald până înainte de servire când se adaugă sosul pesto şi se amestecă bine. Deasupra presăraţi puţină branza de capră sau parmezan şi frunze de busuioc proaspăt.