Tagliatelle Cu Sos De Rosii
articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
200 gr paste late
cimbru proaspat
busuioc
oregano
masline kalamata
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
branza rasa
cascaval
coriandru
cativa catei de usturoi
pasta de tomate
putin zahar
2 ardei capia
1/2 kg rosii
Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa macinata, maslinele si apoi rosiile pasate. Punem condimente, verdeata si lasam sa scada sosul. Pastele se pun in apa clocotita cu sare, coriandru, o foaie de dafin si ulei. Se lasa sa fiarba al dente amestecand usor sa nu le zdrobim. Cand sunt gata se strecoara si se trec sub jet de apa rece. Varsam pastele in sosul cald, adaugam branzeturile si amestecam. Potrivim de sare si servim.