Tagliatelle Cu Sos Alb
Sursa Tagliatelle cu sos alb
articol scris de Ionela blog ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am incercat tagliatelle si cu sos alb. Destul de bune si rapid de preparat. Avem nevoie de:
1. Tagliatelle - 200-300 g.
2. 200 g smantana
3. 1 cutie de ciuperci feliate
4. 200 g sunca de porc sau de pui
5. 30 g cascaval.
- Se procedeaza astfel: se pun la fiert pastele, asa cum este indicat pe ambalaj. Se scurg si se clatesc.
- Se taie cubulete sunca si se caleste impreuna cu ciupercile. Cand s-au calit, se adauga smantana, lasandu-se focul foarte mic. Cand preparatul se leaga (2-3 minute) se adauga tagliatellele si se amesteca totul, dupa care se stinge focul. Se adauga sare si piper, dupa gust.
- Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra.