Tagliatelle Cu Creveti Si Scoici
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Ingrediente (4 portii):
300g tagliatelle
2 catei usturoi pisati
O ceapa tocata marunt
200g rosii la conserva
10 rosii cherry
1 litru supa de pui
200g creveti
200g scoici
100g ciuperci tocate marunt
50ml vin alb sec
Zeama de la lamaie
O lingura busuioc
O lingura oregano
O lingura paprika
Piper, sare
O lingura ulei masline
O lingura unt
O mana de patrunjel
Mod de pregatire:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si untul si caliti ceapa si usturoiul timp de 5 minute. Adaugati ciupercile si lasati 2 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Adaugati apoi rosiile, cherry, paprika, supa de pui si vinul si lasati sa dea intr-un clocot. Puneti tagliatellele pentru 7 minute, amestecand.
Adaugati fructele de mare si sucul de lamaie si lasati 3 minute pana scade sosul. Adaugati condimentele si serviti fierbinte cu patrunjel tocat marunt.