contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tagliatelle Cu Bacon, Ciuperci Si Pesto

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aceste paste au devenit preferatele sotului meu, evident ca din cauza pesto-ului:) sunt foarte usor de pregatit daca aveti sosul dinainte facut. Puteti cumpara daca nu aveti timp sa il preparati, dar va garantez ca sunt mult mai bune cu un pesto facut in casa. De asemenea, cu paste de casa este absolut delicioasa!

Ingrediente:
400g tagliatelle homemade
250g ciuperci mici decojite
8 felii de bacon afumat
4 linguri pesto
200ml smantana
O mana de busuioc proaspat


Mod de pregatire:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti-le si pastrati o cana din apa scursa. Daca aveti paste facute in casa, le lasati doar 5 minute in apa sau pana cand sunt facute al dente.
Intr-o tigaie prajiti baconul taiat cubulete si ciupercile taiate felii, fara ulei. Dati focul tare sa nu lase zeama. Dupa 5 minute sau dupa ce ambele s-au aurit, puneti pastele in tigaie impreuna cu apa si amestecati, lasati un minut. Luati de pe foc, adaugati smantana apoi pesto si amestecati impreuna, puneti putin piper. Gustati daca trebuie sare, de obicei baconul este destul de sarat. Presarati deasupra frunze de busuioc.