contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tagliatele Cu Pui Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Transati si dezosati puiul. Stergeti si taiati in cubulete medii carnea.

Amestecati uleiul de masline cu condimentul de pui si cu ierburile aromate. Rasturnati amestecul peste carne si framantati-o bine(pentru a fi mai frageda) condimentele. Lasati la macerat macar 2 ore in frigider.



Incingeti o tigaie neaderanta (Tefal), puneti uleiul de gatit si carnea fara marinata. Caliti-o pe toate partile cam 5-10 minute, apoi scoateti-o afara. In acelasi ulei caliti ceapa taiata cubulete. Dupa se s-a rumenit ceapa puneti peste ciupercile bine stoarse si caliti-le si pe acestea.

Cand s-au calit toate adaugati frisca si mai lasati 5 minute. Apoi adaugati carnea, marinata (daca a mai ramas), pesto de ciuperci (daca il folositi), sare (atentie si pesto e sarat), piper si 1/2 - 1 cana de apa. Lasati sa scada apa la foc mic.

Asa cum este se poate tine in frigider cel putin 3-4 zile sau in congelator cam o luna.

Fierbeti "al dente" tagliatelele doar cand vreti sa serviti.

Puneti pe farfurie intai tagliatelele apoi puiul si presarati peste patrunjelul taiat marunt.


Pofta buna!



 Reteta recomandata de sweetgirlsrecipes.blogspot.com/