contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tablouri Si Fotografii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Stiu ca sunt o droaie de artisti in domeniu si o gramada de realizari exceptionale, insa mie doua site-uri mi-au atras atentia cu doua chestiuni misto. Primul, in special ca idee de realizare, este legat de o idee a fotografului Murad Osmann care isi urmareste gagica prin lume prin intermediul fotografiilor.

Colectia am gasit-o pe hiconsumption.com, cu articolul “Follow me”, iau o poza de acolo, daca dispare de aici vedeti oricum la link, nu o copiez, iau link-ul doar ca sa ilustrez ideea, foarte faina.

Tot de pe craftgawker am ajuns la un artist foarte pe gustul meu, pe vremuri erau multi pictori realisti rusi care faceau ceva asemanator, dar mai realist ca ce face Steve Mills, mai rar.

Colectia am gasit-o pe wave avenue, sunt surprinse cateva tablouri in ulei care redau peisaje marine (ma duc la Eforie, fac si eu … cu mana, ca asa ceva, mai rar).

Credeti sau nu, acestea sunt chiar tablouri in ulei, pictorul din Florida cica le vinde foarte repede, sunt curioasa in cat timp le face, la cate bibiluri sunt acolo, poza e luata tot de pe wave avenue, ce mai face Steve Mills gasiti pe site-ul sau.

Interesant este si ca unele sunt ulei pe … aluminiu.

Si cel din urma gasit azi tot pe wave avenue, este pictorul Jeremy Mann care are niste peisaje urbane fascinante, tot ulei, stilul in care surprinde un anumit tip de lumina este deosebit, desi e clar ca e un tablou, mie mi se pare ca toate miros a … ploaie (am vazut asa un tablou atarnat intr-o carciuma, pe vremuri, era tot un peisaj urban, din Firenze, pe ploaie, efectiv te facea sa simti senzatia de stropi si mirosul umed, ca si Jeremy Mann).

Poza e tot de pe wave avenue, mai multe lucrari ale lui Jeremy Mann, la el pe site.

Sper sa va placa si voua “gaselnitele”.

rororo

Editez sa va arat si lucrarile lui Seth Castel, Underwater Dogs, gasite pe site-ul drollgirl.com.

Pozar premiat, dar ce i-a iesit, or fi si prelucrate, dar instantaneele sunt extraordinare, dati pe unul din link-urile de mai sus, eu preiau o poza de drollgirl

Toate sunt dementiale, nu am stiut pe care sa o aleg, asa ca vizitati sursa pentru celelalte.

re-rororo