contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Rabinului (o Supa De Pui Mai Altfel)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Gata cu petrecerile (asta pana la ziua mea) ,asa ca sa trecem la lucruri mai serioase.Supa asta de pui,pe care eu am botezat-o asa,pentru ca se pare ca e o reteta evreiasca, e numai buna pentru dres dupa atatea mancaruri fel de fel.E tare buna si daca esti bolnav si daca esti sanatos,ceea ce e de preferat.O refac maine si vin cu poza care sa v-o faca apetisanta.Fetelor merita incercata ca e tare buna.
INGREDIENTE :
-1 pui intreg
-aprox 1 kg de morcovi
-1 pastarnac mare
-1 radacina mica de telina sau 2-3 bete de telina
-3 Lg de zahar
-2-3 frunze de dafin mari
-2 cepe
-1 lg de praf de usturoi
-2 cuburi de concentrat de supa de pui (fara conservanti)
-sare,piper
MOD DE PREPARARE:
Nu e mare filozofie supa asta,dar e tare buna,dulce si aromata .Nu va impiedica nimeni sa folositi si ardei iute cand o mancati.


-morcovii,pastranacul,telina se taie in bucati mari,lungi cam de 3 cm.
-ceapa se taie in sferturi
-puiul  se pune intreg.neportionat, la fiert in apa cu sare ,dupa ce incepe sa fiarba apa, se lasa focul mic,iar dupa 15 minute se adauga legumele si restul ingredientelor.Toata operatiunea astea dureaza pana se desprinde carnea de pe os.Se potriveste la sfarsit de sare si piper.Trebuie sa fie dulce si aromata.Carne,legume,zeama,un adevarat fel principal de mancare.
Puteti adauga la servire ce frunze vreti.



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com