contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Miso

articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
  • 2-3 linguri pasta miso
  •  4 cani apa de izor, la 40 de grade C
  • 1/2 cana alge arame/wakame, hidratate in apa cateva ore
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 6-7 ciuperci shiitake uscate, hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia, Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri
  • 1 ardei rosu taiat cubulete mici
  • 1 cana cu praz, partea verde, taiat rondele fine
  • (facultativ) 1 cana nuci braziliene, hidratate cateva ore in apa de izvor , si taiate felii

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca de apa si se amesteca  totul in blender. Se adauga restul de apa si se mai amesteca putin. Se toarna supa intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Putem sa pastram si cateva alge nemaruntite si sa le adaugam la sfarsit, intregi, in supa.