Supa Minestrone
Sursa Supa Minestrone
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Modul de preparare difera de la o casa la alta si de la o zona la alta.
Ingrediente:
4 litri de apa
500 g ciuperci proaspete
2 morcovi
1 pastarnac
1 capatana de telina
4 cartofi
400 g rosii cuburi
100 g unt
1 legatura patrunfel
100 g paste mici
smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
parmezan(optional)
sare si piper
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute.
Adaugam rosiile si pastele.
Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.
Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan.
Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana.
Pur si simplu,delicioasa!
Pofta buna!