Supă Gulaş Pe Carne De Oaie
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
600 gr carne de oaie, 450 gr cartofi, un morcov mare, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină păstârnac, o rădăcină de ţelină, un ardei gras, o ceapă potrivită, sare, piper, opţional un ardei iute.
600 gr carne de oaie, 450 gr cartofi, un morcov mare, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină păstârnac, o rădăcină de ţelină, un ardei gras, o ceapă potrivită, sare, piper, opţional un ardei iute.
Mod de preparare:
Într-o oală, se pun carnea spălată şi tăiată cubuleţe, legumele (în afară de cartofi) curăţate, spălate şi tăiate mărunt, apă şi se lasă la fiert, la foc potrivit.
Când s-au fiert, se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe,
sare, piper după gust, eventual ardeiul iute spălat şi tăiat rondele.
Se mai lasă pe foc până se fierb cartofii. Se serveşte caldă.
Poftă bună!