Supa Gazpacho
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O asemenea supa se impune mai ales pe vreme caniculara, cand nu iti vine sa folosesti aragazul. Este o reteta raw-vegana absolut delicioasa!
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 4-5 rosii mari, foarte coapte (decojite)
- 2 ardei
- 6 castraveti mici
- 1 felie mai groasa de paine (folosim doar miezul)
- 4-5 catei de usturoi
- 2 cepe mici
- 50 ml ulei de masline
- 50 ml otet balsamic
- zeama de la o lamaie
- cateva frunze busuioc
- sare, piper
Plan de lucru:
- spalam si curatam de coaja rosiile si catravetii, apoi adaugam toate ingredientele in blender (pozele 2, 3, 4). Le mixam impreuna si gata supa (poza 5).
- De obicei, supa gazpacho se strecoara, insa noi am decojit legumele pentru a sari acest pas.
- Pofta mare! (poza 6 )
Timp de preparare: 10 de minute
Pret: 2 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: B. Supe/Ciorbe