Supa Din Carne De Vita
Sursa Supa din carne de vita
articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel
sare
2 1/2 l apa
Mod de preparare:
Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri.
Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate ora de fierbre.
Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore.
Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul, se pune pe farfurie la cald. Supa se serveste cu galuste de gris, cu taietei sau zdrente. Rasolul se sreveste cu cartofi fierti si cu mujdei, sau cu un sos pentru carne.
Pofta buna!!!