Supa Deasa De Pui
Sursa Supa deasa de pui
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-500 g oase(tacamuri) pui/gaina/rata etc. coapte dupa metoda mentionata mai sus
- un praz/o ceapa
- doi morcovi
- o radacina patrunjel/ pastarnac
- o tija telina
-100 g paste cu ou marunte
- sare, piper, lamaie, tarhon
- smantana (optional)
Mod de preparare
1. Puneti oasele coapte si cantitatea de grasime dorita intr-o oala mare cu 3 l de apa. Adaugati legumele curatate si taiate marunt. O data ce toate sunt fierte, si apa scade la jumatate, scoateti oasele si luati carnea de pe ele(daca este cazul). Taiati-o marunt si puneti-o la supa.
2. Adaugati pastele si condimentati cu sare si piper. La final inacriti cu suc de lamaie dupa gust si condimentati cu frunze de tarhon taiate marunt. Opriti si lasati supa sa se odihneasca 15-20 de minute. Serviti simpla sau cu smantana.
comentarii