Supa De Vita Cu Ou Si Saculeti
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Ou posat, da? Ca sa nu avem vorbe, posat direct in supa de vita (baza mea pe o saptamana).
Pastele le-am fiert separat, de fapt ideea ma macina de cand am facut supa aia, cu ou posat direct in ea si cum am inebunit cu cheful de ou cu trufe si alte trufe nu avui in zona decat alea (probabil 0.00001%) din sacchetti, asa am combinat.
Oul am vrut sa il pastrez un soi de sunny side up dar in final, desi nu am pus capacul, a facut totusi pielita, data viitoare am exact idee cum sa procedez.
Si am mai facut o greseala la combinatia finala, am pus prea multi saculeti, gustul puternic de ciuperci mi-a cam ingropat delicata supa.
Per total a fost foarte bun, supa am strecurat-o, albusul a adunat si din impuritati, normal si a iesit faina. Am picurat ulei de masline, pentru ca merge.
Dar lingura perfecta ar fi trebuit sa contina mai putin gust de ciuperca, poate gasesc odata in drumul meu un donator de sare cu trufe (sau mai vine mos gerila, ca ala venea si de revelion) si simplific complicareala la doua elemente de final.
Acum am pus doar un fir de ardei iute crocant si putin busuioc, de test.
Da mai, e buna, eu imi scriu observatiile pentru mine Oricum oul in supa este ceva bun de tot, cu sau fara adaosuri.
rororo